Levering in Nederland en België

Scooter-onderdelen.nl levert momenteel haar producten door heel Nederland en België. Wij verzenden onze pakketten via postorder bedrijf DPD en postorderbedrijf GLS. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst(vóór 16.00 uur) zal uw pakket de volgende werkdag bij u thuisbezorgd worden. We zijn hiervoor afhankelijk van de postorderbedrijven. Het kan zijn dat verzending langer duurt.

Betaalmethodes bij Scooter-onderdelen.nl

Betalen is bij Scooter-onderdelen.nl zeer veilig omdat wij gebruik maken van het betalingssysteem Mollie.nl. Dit betekend dat u veilig via iDEAL (Nederland) of via Mister-Cash(België) kunt betalen, in de betaalomgeving van uw eigen vertrouwde bank. Daarnaast kunt u ook betalen per bankoverschrijving of per CreditCard.

Hieronder vindt u een toelichting over de betaalmethodes die worden geaccepteerd op Scooter-onderdelen.nl.

iDEAL betaling (internetbankieren)

iDEAL betalingen aan Scooter-onderdelen.nl worden verwerkt door onze payment service provider Mollie.nl. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van iDeal: www.ideal.nl.

Mister Cash betaling

Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze betalingen verlopen via onze payment service provider Mollie.nl. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.
Credit Card betaling

Credit Card betaling

Bij Scooter-onderdelen.nl kunt u veilig via een SSL beveiligde verbinding met VisaCard, EuroCard en MasterCard betalen. Deze betalingen verlopen via payment-provider Mollie.nl. Deze partner heeft ruime ervaring met de verwerking van creditcard betalingen. Voor meer informatie over creditcardbetalingen bent u ten alle tijde vrij om contact met ons op te nemen. Onze gegevens zijn vermeld op de contact pagina.

PayPal betaling

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet en is gekoppeld aan een bank- of girorekening. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd. Via PayPal kunt u betalen met Visa, MasterCard, Discover en American Express Kijk voor meer informatie over PayPal op www.paypal.com.

Betalen via Overboeking

Overboekingen aan Scooter-onderdelen.nl worden verwerkt door onze payment service provider Mollie.nl. In het bestelproces krijgt u een referentienummer, u kunt dan direct een overboeking plaatsen met het verkregen referentienummer als betalingskenmerk. Zonder juiste vermelding van het referentienummer kan uw bestelling onverhoopt vertraging oplopen, controleer deze dus goed.

Levering :

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD of Glas. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 20:00 plaatsvinden. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de levering van onze producten, neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier.

Richtlijnen levertijden DPD

Bestellingen op werkdagen voor 16:00 uur (ma-vrij) besteld, is de volgende dag ( levering in principe binnen 24 uur) in huis! Wij versturen onze pakketten met DPD of GLS. Mocht één of meerdere van de door u bestelde product(en) niet op voorraad zijn, dan kunt altijd contact met ons opnemen voor een specifiekere leverdatum.

Bestelling geplaatst op Bezorgdag
Maandag (voor 16:00 uur) Dinsdag
Dinsdag (voor 16:00 uur) Woensdag
Woensdag (voor 16:00 uur) Donderdag
Donderdag (voor 16:00 uur) Vrijdag
Vrijdag (voor 16:00 uur) Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Verzendtarieven :

Nederland:

Onze standaard verzendkosten binnen Nederland bedragen € 8,50 per bestelling(excl. btw).

België:

Onze standaard verzendkosten naar België bedragen € 8,95 per bestelling(excl. btw).

Boven een bestelbedrag van €45 bieden we gratis verzendkosten aan.